دوره 4، شماره 16 - ( فصلنامه نقد کتاب اطلاع‌رسانی و ارتباطات 1397 )                   جلد 4 شماره 16 صفحات 42-35 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


چکیده:   (2830 مشاهده)
بحث خدمات در رابطه با کتابخانۀ دیجیتالی ازجمله شاخص‌های ممیز آن با کتابخانه‌های سنتی است. به‌نحوی‌که در برخی تعاریف صورت‌گرفته ازسوی متخصصان امر بر این مطلب بهعنوان یک شاخص تأکید می‌شود؛ بنابراین علی‌رغم اتخاذ تدابیری برای راه‌اندازی خدمات مبتنی‌بر محیط دیجیتال و شبکه، ارزیابی آن‌ها و ارزشیابی میزان حصول موفقیت در رابطه با آن‌ها خود از چالش‌هایی است که متخصصان حوزه را درگیر کردهاست. ازاینرو، ازیک­سو ارائۀ مدل‌های ارزیابی و بهینه‌سازی مدل‌های موجود برای ارزیابی کتابخانه‌های دیجیتالی ضروری است و ازسوی­دیگر باید سازوکارهای به­کارگیری آن‌ها را نیز شناخت. کتاب حاضر سعی کردهاست با اشراف به این مسئله، خواننده را با مدل‌های ارزیابی خدمات کتابخانه‌های دیجیتالی آشنا کند و مطالبی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد، اما در یک برداشت کلی می‌توان گفت، آن­چنان­که باید ازعهدۀ این رسالت خود به‌خوبی برنیامدهاست. هرچند قضاوت بیشتر در این رابطه برعهدۀ خواننده خواهد بود.
متن کامل [PDF 318 kb]   (8 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1397/4/9 | پذیرش: 1397/4/9 | انتشار: 1397/4/9

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.