دوره 4، شماره 16 - ( فصلنامه نقد کتاب اطلاع‌رسانی و ارتباطات 1397 )                   جلد 4 شماره 16 صفحات 24-13 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


چکیده:   (2501 مشاهده)
یکی از پرسش‌هایی که همواره درخصوص کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی مطرح می‌شود و این مراکز اغلب درمعرض این پرسش قرار دارند، این است که براساس هزینه‌هایی که برای گردآوری، سازمان‌دهی و اشاعۀ اطلاعات در این مراکز میشود، کیفیت خدمات آن‌ها چگونه ‌است و این مراکز در برآورده‌کردن نیازهای کاربران خود چقدر موفق بوده‌اند؟ برای پاسخ به این مهم، به‌ناچار باید به سنجش و ارزیابی کیفیت و کمیت خدمات اطلاعاتی ارائه‌شده در این مراکز پرداخت. برهمین‌اساس، آشنایی با انواع خدمات ارائه‌شده در کتابخانهها و مراکز اطلاع‌رسانی در کنار شناخت مبحث کیفیت می‌تواند راهگشا باشد. همچنین علاوه‌بر این مباحث، توجه به انواع شیوه‌های ارزیابی خدمات و مدل‌های ارزشیابی موجود یا قابل‌اکتشاف در فرایند پژوهش‌های مرتبط با این حوزه می‌تواند در توصیف و تحلیل فرایند سنجش و ارزیابی خدمات اطلاعاتی بسیار مفید باشد.
اثر حاضر ضمن معرفی کتاب سنجش و ارزیابی خدمات اطلاعاتی و نقد آن، اطلاعات مختصر و مفیدی دربارۀ حوزۀ سنجش و ارزیابی خدمات اطلاعاتی در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد. اثر حاضر که در هفت فصل تنظیم شده‌است، تلاشی برای آشناکردن مخاطبان اثر با حوزۀ سنجش و ارزیابی خدمات کتابخانهها و مراکز اطلاع‌رسانی است که براساس محتوای موجود توانسته‌ به اهداف خود نائل شود.
متن کامل [PDF 375 kb]   (13 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1397/4/9 | پذیرش: 1397/4/9 | انتشار: 1397/4/9

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.